avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie pt crestere a copilului si venituri din ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie pt crestere a copilului si venituri din activitati independente

buna ziua, as avea si eu o intrebare daca sunt salariata si am si venituri din asigurari si vreau ca pt indemnizatia de crestere a copilului sa declar doar veniturile din salariu, pot avea in continuare venituri din asigurari in timp ce iau si indemnizatie? multumesc,
o zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: danutza2021 , utilizator 12:26, 18 Ianuarie 2013
1. Veniturile obtinute in calitate de agent de asigurari sunt venituri profesionale impozabile si nu se pot cumula cu indemnizatia pentru CCC.

2. Asa ca mai bine le luati in calcul la indemnizatia pentru CCC.
asa o sa fac, o sa le iau in calcul pt indemnizatie, multumesc frumos pt raspuns
o zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu maternitate - ultimele 6 luni grandanat grandanat Am cateva nelamuriri legate de concediul de crestere copil si nu numai. 1. \\"Ultime 6 luni\\" pentru calculul indemnizatiei aferente concediului de ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de ccc2 daca inchei un contract de colaborare? adinamiia adinamiia buna ziua am si eu o rugaminte la dvs. sunt in cautarea unui loc de munca sunt insarcinaa si sunt in cic1 pana pe 4 iulie am o oferta de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil mirelba mirelba Buna ziua,va rog sa-mi spuneti: urmeaza sa intru in concediu crestere copil si detin o soc comerciala (SRL).Nu are nici o activitate deci profit zero,dar s-ar ... (vezi toată discuția)