avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrarea in proprietate a terenului aflat sub ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrarea in proprietate a terenului aflat sub constructie

Avem o casa si am aflat ca terenul sub constructie nu ne apartine , apartinand primariei , ni s-a spus ca trebuie sa facem o procedura pentru a obtine in proprietate acest teren , casa este cumparata inainte de revolutie, se poate sa ma ajute cineva sa mi se spuna ce demersuri putem face si unde?

Alte discuții în legătură

Legea 58/1974 ioanador2006 ioanador2006 Buna ziua, am cumparat in 1989 inainte de revolutie, 3/16 dintr-un imobil, restul imobilului fiind al unei terte familii. Aceasta familie a fugit in ... (vezi toată discuția)
Ordinul prefectului interpretat gresit de primarie cezar-andrei cezar-andrei Buna ziua! In prezent ne confruntam cu urmatoarea problema pe care am sa incerc sa o explic cat mai clar: in 1997 am cumparat o proprietate (casa) in care ... (vezi toată discuția)
Mostenire - modificare titlu de proprietate doctoru1980 doctoru1980 Salutare tuturor, Am urmatoare speta: In 1988 bunicul meu si fratele acestuia au mostenit de la tatal lor o casa. Dupa revolutie bunicul meu a facut cerere la ... (vezi toată discuția)