avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pierdut contract de arendare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pierdut contract de arendare

buna ziua,
tatal meu a pierdut exemplarul lui de la contractul de arendare incheiat acum doi ani.
Cum trebuie sa procedam ca sa obtinem un nou exemplar ? dar sa nu fie copie dupa cel din primarie. pentru ca ne trebuie "exemplarul" arendatorului din cele trei care se incheie.
Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.

Alte discuții în legătură

Contract de arendare frasin frasin Am pierdut contractul de arendare, eu fiind arendator. Cum trebuie sa procedez ca sa obtin un nou exemplar ? dar sa nu fie copie . Pentru ca imi trebuie ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de arendare frasin frasin buna ziua, Tatal meu a incheiat un contract de arendare cu o societate comerciala in anul 2011, pe o perioada de 10 ani. Mentionez faptul ca in anul agricol ... (vezi toată discuția)
Act aditional la contract arenda cordun cordun buna ziua, Tatal meu are un contract de arendare incheiat in anul 2011 pentru o perioada de 10 ani (el fiind arendatorul). A fost chemat sa semneze un act ... (vezi toată discuția)