avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de arendare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de arendare

Am pierdut contractul de arendare, eu fiind arendator.
Cum trebuie sa procedez ca sa obtin un nou exemplar ? dar sa nu fie copie . Pentru ca imi trebuie "exemplarul" in original din cele trei care se incheie.
Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.

Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 13:39, 19 Ianuarie 2013
Puteti obtine o copie pe care sa o legalizati la notarul public, are aceeasi valoare cu un exemplar original.
De asemenea, se poate intocmi un alt exemplar identic cu cel de la partenerul contractual si pe care sa il semnati atat dumneavoastra cat si partea cealalta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut contract de arendare cordun cordun buna ziua, tatal meu a pierdut exemplarul lui de la contractul de arendare incheiat acum doi ani. Cum trebuie sa procedam ca sa obtinem un nou exemplar ? dar ... (vezi toată discuția)
Reclamatie notar public KaraAlexa KaraAlexa Buna seara. In urma cu 3 luni, am vandut un teren, am facut actele la notariat si ni s-a zis sa mergem dupa contracte in maxim 30 de zile. Dupa 1 luna cand ... (vezi toată discuția)
Problema cu actele de proprietate: pentru dezbaterea succesiunii, intabulare voi avea nevoie de titlul de proprietate teren in original sau in copie legalizata? Vranceanud Vranceanud As avea si eu o intrebare. Bunica mea este propriuetara in indiviziune pe un teren agricol, cf legii 18, si detine o copie legalizata de pe acest titlu de ... (vezi toată discuția)