avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare

Un fost salariat care a plecat de la societate in anul 2008 in urma pensionarii anticipate partial, doreste sa se reincadreze la societatea noastra. Mentionez ca intre timp a iesit la pensie la limita de varsta. Se poate face angajarea?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:41, 18 Ianuarie 2013
Da, i se poate face angajarea intrucat legea permite cumulul pensiei cu salariul in cazul pensionarilor pentru limita de varsta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccm - pensie joe17 joe17 Buna ziua! Vin cu o situatie si apoi si intrebarea aferenta: in unitatea unde lucrez, la biroul resurse umane s-a constat ca exista cativa angajati care au ... (vezi toată discuția)
Angajare rusualexandra rusualexandra O persoana care a iesit la pensie pe caz de boala sau a iesit la pensie anticipat se poate angaja la o societate privata. Eu stiu ca nu dar nu am gasit in ... (vezi toată discuția)
Decizie judecatoreasca reincadrare in munca David1992 David1992 Am fost concediat dintr-o firma de stat in data de 02.01.2019, apoi am castigat in instanta dreptul de a ma reincadra in functia avuta si sa imi plateasca ... (vezi toată discuția)