avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie judecatoreasca reincadrare in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie judecatoreasca reincadrare in munca

Am fost concediat dintr-o firma de stat in data de 02.01.2019, apoi am castigat in instanta dreptul de a ma reincadra in functia avuta si sa imi plateasca toate salarile de la data concedierii pana la data reincadrari in campul muncii. Dar intre timp, cat a tinut procesul am iesit la pensie la varsta de 54 de ani(mentionez ca am avut grupa 1 de munca timp de 30 de ani). Intrebarea este pot sa renunt la pensie sa fiu din nou reintegrat in campul muncii? Este o firma de stat, nu ae poate acumula salarul cu pensia. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:30, 21 Iulie 2020
Se poate cumula pensia cu salariul .


Cornel Vasile a scris:

Se poate cumula pensia cu salariul .

Atunci se poate sa fie reincadrat in munca si sa primeasca si toate salarile pana acum?
Da, se poate asa ceva.
Stiti cumva ce lege si ce articol spune exact despre problema mea? Multumesc
Dupa castigarea procesului nu v-ati reintegrat in munca ?

Alte discuții în legătură

Data reintegrare nicusan nicusan O persoana a fost sanctionata disciplinar cu desfacerea CIM in luna iunie 1993, pt.furt din patrimoniul unitatii, fapta sa fiind obiectul unei urmariri penale ... (vezi toată discuția)
Poate fi incetat un contract care este suspendat? roxana.alecsa roxana.alecsa Un angajat a fost dat afara, dupa care a fost reintegrat pe baza unei hotarari judecatoresti. Dupa reintegrare el a intrat in concediu de crestere si ingrijire ... (vezi toată discuția)
E pensia un drept patrimonial? gbaii gbaii Bună ziua. Mi-ar putea spune cineva, vă rog, care este Hotărârea Curții Constituționale din 2010(?), conform căreia pensia e un drept ... (vezi toată discuția)