Buna Ziua.As dori sa stiu cum se procedeaza sa-i pot incredinta mamei o procura in care sa se precizeze ca raspunde in totalitate de fiica mea in varsta13 ani pe durata cat timp eu lucrez in strainatate.Precizez ca sunt divortata iar copilul mi-a fost incredintat conf .hotararii judecatoresti.Totodata este custodie comuna tatal avand drept de vizita si fiind obligat la pensie alimentara.Am inteles ca nu se mai poate face aceasta procura la notariat.Va multumesc si astept cat de repede puteti un raspuns.
Nu-i nevoie de niciun act, o puteti imputernici pe mama doar pt a reprezenta in relatia cu scoala sau sa ridice alocatia. Raspunderea pt copil tot dvs si tatal o aveti.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Instiintare parinte
magdacj
Buna ziua,
Am o intrebare cu care va rog sa ma ajutati. Sunt divortata de 10 ani si acum locuiesc in Cluj (copilul este la parintii mei in Falticeni, o fetita ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor
piratu
mamei ii este incredintat copilul la varsta la care avea 3 ani conform hotararii judecatoresti. de 8 ani mama traieste in concubinaj impreuna cu concubinul si ... (vezi toată discuția)