avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare imobil

ce acte trebuie sa solicit vanzatorului daca vreau sa cumpar un apartament?
Ultima modificare: Vineri, 18 Ianuarie 2013
filipf16, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 18:33, 18 Ianuarie 2013
Un istoric al imobilului, (contract de vanzare-cumparare, proces verbal de punere in posesie, certificat mostenitor daca imobilul face obiect al unei mosteniri, act de donatie etc) , cadastru, incheiere de intabulare, extras de carte funciara pentru informare, certificat fiscal, certificat de performanta energetica, adeverinta de la asociatia de locatari care sa specifice faptul ca nu exista datorii sau sa mentioneze cuantumul acestora si o factura de plata de la utilitati.(electrica, cablu TV, telefon, internet) In orice caz daca uitati vreunul dintre aceste acte, cu siguranta Notarul Public la care veti perfecta contractul nu va uita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare mihaisandubv mihaisandubv eu am intabularea facuta de parinti inainte de a muri,nu stiu ce altceva mai trebuie de la cadastru ca sa pot vinde apartamentul (vezi toată discuția)
Acte casa mattios olga mattios olga Buna ziua as vrea sa cumpar o casa,si as vrea sa stiu ce acte trebuie sa aiba proprietarul la momentul vanzarii?? Va multumesc (vezi toată discuția)
Cumparare apartament ane mari ane mari Buna ziua, Doresc a cumpara un apartament. In afara de actul de proprietate si cadastru si intabulare ce alte documente mai trebuie sa posede proprietarul? ... (vezi toată discuția)