avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... ACTE VANZARE TEREN EXTRAVILAN
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

ACTE VANZARE TEREN EXTRAVILAN

Detin trei titluri de proprietate pe numele tatalui meu si un document primit de la consiliul local comisia locala de fond funciar pe un teren extravilan agricol,pentru vanzarea terenului de ce acte am nevoie si daca al pot vinde daca titlurile nu sunt pe numele meu dar cu un document primit de la prefectura judeteana ce mentioneaza ca sunt mostenitor.

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate ContSters145831 ContSters145831 Profitand de plecarea mea in strainatate, fratele meu si-a insusit toate bunurile familiale (casa + teren agricol) putin timp inainte de decesul ... (vezi toată discuția)
Proprietate jocco jocco Tatal meu detine un teren extravilan in marginea unui oras, pentru care are titlu de proprietate , dar terenul nu este intabulat. Consiliul local in frunte cu ... (vezi toată discuția)
Hotararea comisiei judetene privind validarea revendicarii unde se gaseste? KMK KMK Buna ziua, Am o intrebare banala pentru cei care se ocupa cu titluri de proprietate, insa eu nu am avut tangenta cu acest domeniu. La care institutie ... (vezi toată discuția)