avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Hotararea Comisiei Judetene privind validarea ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Hotararea Comisiei Judetene privind validarea revendicarii unde se gaseste?

Buna ziua,
Am o intrebare banala pentru cei care se ocupa cu titluri de proprietate, insa eu nu am avut tangenta cu acest domeniu.
La care institutie trebuie sa inregistrez cererea sa-mi elibereze o copie a hotararii (cu anexele referitoare la parcele) a comisiei judetene privind validarea revendicarii terenurilor?
Inca nu s-a emis titlu de proprietate.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: KMK , utilizator 14:30, 16 August 2012
In principiu, prefectura are documente transmise de catre consiliul local unde este amplasat terenul respectiv, inclusiv toate hotararile date cu privire la teren. Parcelarul se gaseste la biroul "registrul agricol" din cadrul primariei. Deci in prima faza, primaria in raza caruia se regaseste terenul in cauza.
Sa inteleg ca ati solicitata revendicarea unor terenuri pe cale administrativa si nu pe calea instantei de judecata ?
Inregistrati cererea la prefectura in a carei subordine isi desfasoara activitatea comisia judeteana de fond funciar care a emis respectiva hotarare.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate ContSters145831 ContSters145831 Profitand de plecarea mea in strainatate, fratele meu si-a insusit toate bunurile familiale (casa + teren agricol) putin timp inainte de decesul ... (vezi toată discuția)
Retrocedare emiliana emiliana 1. Tatal meu are act partaj din anul 1947 pentru casa si 28,8ha teren cu moara pe terenul respectiv si 5 ha padure. S-a emis de catre primarie -titlu ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate gresit ictin ictin Buna ziua, ma confrunt cu o problema destul de neasteptata. Incercand sa fac cadastru pentru 2 parcelele de teren extravilan, in momentul cand am solicitat ... (vezi toată discuția)