avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigiu munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigiu munca

am avut un proces cu societatea care ma concediat respectiv litigiu de munca am primit sentinta favorabila mie reincadrarea si plata salarilor de la data concedieri si pina reincadrare .am primit salarile restante ma reangajat dar am demisionat.concomitent societatea a facut recurs .la recurs am cistigat tot eu hotarirea fiind irevocabila.vin cu urmatoarea intrebare.pe perioada cit sa desfasurat recursu si sa dat hotarire irevocabila mai pot emite pretentia de a primi salarii si pe aceasta perioada deoarece acum hotarirea este irevocabila multumesc
Cel mai recent răspuns: redinciucconstantin , utilizator 18:43, 18 Ianuarie 2013
Salariile se vor achita pana la data incetarii raportului de munca ... astfel, care este data incetarii c.i.m. si data pronuntarii hotararii instantei de recurs?
cind am fost concediat sau cind am demisionat .am fost concediat pe 21 07 2012 hotarirea recurs 16 01 2013
Cand ati depus demisia.? .. demisia a fost cu sau fara preaviz? ... decizia de incetare a c.i.m. prin demisie ce data de incetare are?
28-11-2012 fara preaviz aceias data
revin cu o precizare decizia de incetare a c.i.m.precedata de demisie nu am primito si nici nu am semnato

Alte discuții în legătură

Litigiu de munca boban81 boban81 Buna seara.In luna oct.2014 am fost dat afara de la societatea unde lucram.Am facut contestatie la tribunal si am castigat reangajarea la vechiul loc de munca ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca neliionela neliionela buna va rog sfatuitima am fost in litigiu de munca si am cistigat cu rentoarcerea la locul de munca si tot timpul cit am avut procesul am fost in prenatal ... (vezi toată discuția)
Obligarea de a-mi da demisia danny20164 danny20164 In urma unor discutii cu angajatorul am fost obligat in luna apriliie 2012 ( in calitate de angajat) sa-mi cer demisia.Nu am fost de acord si nu am semnat ... (vezi toată discuția)