avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigiu de munca

Buna seara.In luna oct.2014 am fost dat afara de la societatea unde lucram.Am facut contestatie la tribunal si am castigat reangajarea la vechiul loc de munca plus ca anjajatorul trebuie sa-mi plateasca salariile cat timp am stat acasa pana la reangajare.Pana aici suna bine spun eu ,doar ca astazi am primit de la avocata societatii o decizie de reangajare incepand cu data de 6.02.2015 asta desi astazi suntem in data de 17 .Si nici hotararea instantei nu a fost comunicata partilor si nu este nici definitiva.Maine trebuie sa ma prezint la munca dar sincer sa fiu imi este frica de ce se poate intimpla in viitor pentru ca trebuie sa iau in primire o gestiune destul de mare iar ca urmare a amenintarilor administratorului in cel mult doua saptamani ma poate scoate lipsa de sa-mi vand casa,plus ca ceilalti colegi au jurat fals impotriva mea.VA ROG SA-MI SPUNETI DACA IMI DAU DEMISIA MAINE AR PUTEA AVEA URMARI LA RECURS?IM-I MAI PRIMESC BANII DIN URMA ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:30, 17 Februarie 2015
Nu are niciun efect demisia dvs asupra recursului , intrucat va judecati pentru decizia de concediere anterioara.

Daca veti castiga si in recurs sunt obligati sa va achite banii pana la data incetarii c.i.m.(pana la data expirarii termenului de preaviz pentru demisie).
Ultima modificare: Marți, 17 Februarie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs la reincadrare in urma hj favorabila angajat bujor14 bujor14 Pe scurt,am fost concediat disciplinar,formal,fara pv de cercetare ,fara succesiunea corecta a actelor,am castigat reincadrarea si plata salariilor si a ... (vezi toată discuția)
Litigiu munca redinciucconstantin redinciucconstantin am avut un proces cu societatea care ma concediat respectiv litigiu de munca am primit sentinta favorabila mie reincadrarea si plata salarilor de la data ... (vezi toată discuția)
Probleme reintegrare si demisie sonia54 sonia54 In urma unui proces pe care l-am castigat impotriva societatii ce a dispus concedierea mea, ilegala, hotararea fiind executorie si irevocabila ca urmare a ... (vezi toată discuția)