avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme reintegrare si demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme reintegrare si demisie

In urma unui proces pe care l-am castigat impotriva societatii ce a dispus concedierea mea, ilegala, hotararea fiind executorie si irevocabila ca urmare a hotararii Curtii de apel, hotarare ce a dispus anularea deciziei de concediere, eu nesolicitant reangajarea , ce trebuie sa opereze in Revisal societatea si in cartea de munca, ce este la ITM, hotatarea din prima instanta fiind data inainte de 01.01.2011, iar cea de la curtea de apel, dupa 01.01.2011.
Am solicitat societatii imediat dupa primirea primei hotarari sa dispuna reintegrarea pentru a putea sa depun demisia, dar societatea nu a dat curs solicitarii mele si a facut recurs, pe care l-a pierdut.
Cei de la ITM spun ca nu stiu cum sa inchida cartea de munca si ca societatea nu vrea sa emita nici un document pentru a incheia situatia.Poate ITM-ul sa oblige societatea in vreun fel?
Cum ar trebui procedat corect?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:52, 11 Iulie 2011
Cand a fost emisa hotararea din recurs ? ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 hotarari irevocabile privind reintegrarea , neexecutate in totalitate . am nevoie de ajutor . Roxana83 Roxana83 Buna ziua , am lucrat la o societate unde am fost suspendata si concediata . am castigat atat suspendarea cat si concediere . Problema mea este ca am ... (vezi toată discuția)
Reintegrare dupa hotarare de anulare a deciziei de concediere amisilisteanu amisilisteanu In data de 23.12.2013, instanta hotaraste anularea deciziei de concediere,reintegrarea si plata salariilor.. Hotararea este pe instanta de fond. In data de ... (vezi toată discuția)
Reintegrarea - operata si in revisal? codulmuncii codulmuncii Buna ziua. Dupa ramanerea irevocabila a unei hotarari judecatoresti de anulare a deciziei de incetare a unui c.i.m si cu obligarea angajatorului la ... (vezi toată discuția)