avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apelul nu a fost motivat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Apelul nu a fost motivat

In urma cu 5 luni am mi-a fost respins apelul intr-un dosar informatic, am facut recurs dar nici pana in ziua de azi nu a fost depusa motivarea. Problema e ca am mers la doua capete: 320 ind 1 si totodata cerere de schimbare a incadrarii juridice foarte bine motivata si argumentata + 4 decizii definitive ca exemplu.
Urmeaza sa am al doilea termen la ICCJ si cred ca va fi stare de judecata, cum pot sa ma apar avand in vedere ca nu stiu sub ce motive s-a respins apelul ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:28, 20 Ianuarie 2013
Dvs sau cineva imputernicit de dvs mergeti in arhiva si solicitati o copie a sentintei motivate din apel
Nu exista motivarea nici la curtea de apel nici la iccj. Nu a fost redactata!
Respinge apelurile declarate de x,y,z. Nimic mai mult ....
Ultima modificare: Vineri, 18 Ianuarie 2013
ContSters241638, utilizator
din cate stiu eu , in romania nu se judeca dupa precedent.
ati primit raspuns ca inca nu s-a motivat decizia ?
ati solicitat in scris acest lucru ?
Nu am sa solicit nimic scris... sa vad dupa ce ne judecam ca tare sunt curios.
Dosarul nu pleca in recurs fara sa fie redactata motivarea hotararii instantei de apel.
Vorbiti cu avocatul sa caute hotararea la dosar.

Alte discuții în legătură

Admitere recurs si casare cu rejudecare suspendarea maria2015 maria2015 Va rog a ma ajuta intr-o problema de procedura. Sunt parat intr-un proces civil si am solicitat instantei suspendarea judecatii pana la finalizarea unui alt ... (vezi toată discuția)
Modificare ,casare sentinta aser aser Va rog sa-mi explicati - prin ce difera \" modificarea \" unei sentinte de\" casarea \"sa -in care din cele doua se poate respinge cererea de chemare in ... (vezi toată discuția)
Lipsa motivare respingere recurs Dajani Dajani Buna ziua, Din pacate nu pot obtine stampila de \"irevocabil\" pe o hotarare judecatoreasca, cat si \"investirea cu formula executorie\" pentru ca desi ... (vezi toată discuția)