avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratia 311
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratia 311

Astazi am hotarat sa depun declaratia 311 pentru o firma inactiva ( deci TVA a fost anulata conform art. 153 alin. 9 litera a, exact cum prevede formularul 311). Pana acum nu am mai depus nicio astfel de declaratie deoarece am trecut cu vederea necesitatea acesteia, dar azi am hotarat sa respect legea. Si ma duc eu frumos la finante cu minunata declaratie. S-au uitat la mine ca la felul 10, ca si cum eu as fi inventat declaratia asta...ca ei nu stiu de asa ceva, nimeni nu a mai depus , habar nu au daca au voie sa o inregistreze caci firma e inactiva. Ca daca depun declaratii, de ce nu o reactivez???

Nu le-am contrazis pe doamne ca doar ele stiu mai bine, am dat din cap le-am aprobat cu promisiunea desarta ca voi reactiva firma. Sa fie sanatoase, eu am vrut sa declar si sa platesc la stat, dar daca statul nu are nevoie....

Ca sa nu mai zic de alte probleme ce le-am avut azi la finante, eu va dau un sfat pe viitor ca sa nu va enervati degeaba cum am facut eu astazi... daca aveti declaratii trimiteti-le prin posta cu confirmare de primire si adresa de inaintare, ca numai asa le gasesc ei leac...
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 19:53, 18 Ianuarie 2013
Mare dreptate aveti !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva anulat felisana felisana Firmei i-a fost anulat codul de tva cu data de 01.08.2012 pentru nedepunere deconturi. Din pacate am depus 099 dupa cele 180 de zile, am facut toate ... (vezi toată discuția)
Activitate firma declarata inactiva getabute getabute Se poate ca o firma declarata inactiva sa desfasoare activitate? Specific ca, am depus cerere de reactivare dar pana se misca finantele....! (vezi toată discuția)
Firma inactiva CLAUDYA_OZ CLAUDYA_OZ Am o probleme foarte grava la care as dori daca se poate un ajutor. Societatea mea, a fost declarata inactiva in anul 2006 ( mai precis in decembrie 2006) fara ... (vezi toată discuția)