avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general activitate firma declarata inactiva
Discuție deschisă în Contabilitate în general

activitate firma declarata inactiva

Se poate ca o firma declarata inactiva sa desfasoare activitate?
Specific ca, am depus cerere de reactivare dar pana se misca finantele....!
Cel mai recent răspuns: getabute , utilizator 14:25, 21 Septembrie 2012
V-a iesit mentiunea de la registru pentru reluarea activitatii?
Doar la finante am depus cererea de reactivare si toate declaratiile si bilanturile nedepuse.
La Registrul Comertului nu am depus nimic... nu am stiut.
Pai cum v-au primit documentele fara mentiunea de la registru? Cand e rost de amenzi primesc orice....dar s-o luam cu inceputul-sa zicem asa.... inactivitatea ati declarat-o la registru? Cine v-a inactivat? cat ati fost inactiva observ ca nu ati depus nimic ( probabil ati mers pe premisa: daca sunt inactiv nu am ce depune...)
Ultima modificare: Vineri, 21 Septembrie 2012
leuca_luminita, utilizator
Mii de scuze.. trebuie sa spun ca am preluat contabilitatea acestei firme acum 1 luna. Era declarata inactiva de finante pentru ca nu a depus nici o declaratie pentru ca... a crezut administratorul societatii ca daca nu are activitate nu trebuie sa faca nimic. Am depus toate declaratiile cu zero si bilanturile, am depus o cerere de reactivare doar la finante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasii pentru reactivare firma violetaanna violetaanna As vrea sa stiu si eu ce demersuri trebuie sa fac pt.a reactiva o firma. Mentionez ca nu s-a stiut pana acum faptul ca firma este inactiva din 2010...motivul ... (vezi toată discuția)
Reactivare srl laurentziu14 laurentziu14 Buna seara, Am un SRL pe care nu am mai avut activitate din mai 2014.Am primit de la ANAF deciia de inactivare, si deja figureaza ca inactiva in ... (vezi toată discuția)
Inactivare societate SertIT SertIT Buna ziua, am aflat in august 2015, cand am vrut sa inregistrez firma ca platitoare de tva, ca societatea a fost declarata inactiva din luna mai 2015. Nu am ... (vezi toată discuția)