Doar la finante am depus cererea de reactivare si toate declaratiile si bilanturile nedepuse.
La Registrul Comertului nu am depus nimic... nu am stiut.
Pai cum v-au primit documentele fara mentiunea de la registru? Cand e rost de amenzi primesc orice....dar s-o luam cu inceputul-sa zicem asa.... inactivitatea ati declarat-o la registru? Cine v-a inactivat? cat ati fost inactiva observ ca nu ati depus nimic ( probabil ati mers pe premisa: daca sunt inactiv nu am ce depune...)
Mii de scuze.. trebuie sa spun ca am preluat contabilitatea acestei firme acum 1 luna. Era declarata inactiva de finante pentru ca nu a depus nici o declaratie pentru ca... a crezut administratorul societatii ca daca nu are activitate nu trebuie sa faca nimic. Am depus toate declaratiile cu zero si bilanturile, am depus o cerere de reactivare doar la finante.
Inactivare societate
SertIT
Buna ziua, am aflat in august 2015, cand am vrut sa inregistrez firma ca platitoare de tva, ca societatea a fost declarata inactiva din luna mai 2015.
Nu am ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.