avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pasii pentru reactivare firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pasii pentru reactivare firma

As vrea sa stiu si eu ce demersuri trebuie sa fac pt.a reactiva o firma.
Mentionez ca nu s-a stiut pana acum faptul ca firma este inactiva din 2010...motivul ,nedepunerea decl .si a bilanturilor.,nedepuse de fosta contabila.
Precizez ca, magazinul situat undeva la tara are activitate in continuare.
Imi voi face declaratiile si bilanturile insa ,daca firma este inactiva din 2010 ,nu cumva decl si bilanturile trebuie sa fie pe 0 ?
Am inteles ca se plateste o taxa de reactivare ,stie cine cat costa.
Va rog s ama sfatuiti ce trebuie sa fac.

Cel mai recent răspuns: violetaanna , utilizator 15:19, 17 Mai 2013
daca magazinul a functionat din 2010 pana in prezent si dumneavoastra spuneti ca nu s-au depus declaratiile din cauza contabilei , presupun ca a avut motive .
Trebuie facuta contabilitatea pe aceasta perioada 2010-2012 si deuse toate declaratiile la administratia financiara inclusiv bilanturile cu amenzile aferente ( 500 lei pentru declaratii si 1500 pentru fiecare bilant . Numa dupa aceasta puteti sa depuneti cerere de activare .
va multumesc pt amabilitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate firma declarata inactiva getabute getabute Se poate ca o firma declarata inactiva sa desfasoare activitate? Specific ca, am depus cerere de reactivare dar pana se misca finantele....! (vezi toată discuția)
Bilanturi nedepuse paul24 paul24 Buna ziua. Nu am depus bilanturile de anul trecut pt ca am fost plecat din tara, iar contabila mutandu-se din oras, nu m-a anuntat. Sapt trecuta am apelat la ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!!!!!!!!!! marian barbu marian barbu care este cea mai buna rezolvare?am o firma infiintata in oct 2008 si nu am avut activitate pana in august 2009 . nu am depus bilantul in iunie si nu am mai ... (vezi toată discuția)