avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa-ordonanta presedentiala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa-ordonanta presedentiala

Buna seara,
Va rog imi puteti spune daca se poate deschide procedura insolventei prin ordonanta presedentiala?
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 23:09, 18 Ianuarie 2013
Nu se poate.

Este inadmisibila o astfel de actiune.
Va multumesc foarte mult pentru raspuns!
Imi puteti spune va rog si ce pot face eu ca si creditor in situatia in care firma debitoare deschide procedura insolventei prin ordonanta presedentiala?
Multumesc!
Cred ca stiu la ce va referiti. Este vorba de faptul ca arunci cand se cere deschiderea procedurii de insolventa, pe portal apare ca obiect ordonanta presedintiala. Nu e vba de o ordonanta dar termenul este pt insolventa
Intradevar de pe portalul instantei am aflat de aceasta cerere si la obiectul cauzei scrie ordonanta presedentiala.
Asta inseamna ca se cere deschiderea procedurii de insolventa. Pe portal daca nu apare niciun creditor, atunci e la cererea debitorului.

Alte discuții în legătură

Obligativitatea de a depune cerere de inscriere in tabelul creditorilor laura-jurist laura-jurist Buna ziua o societate comerciala care cere deschiderea procedurii de insolventa pt o alta, cerere care i se admite, este obligata sa mai depuna si cerere de ... (vezi toată discuția)
Inscriere in dosar de insolventa lenu_ro lenu_ro va rog daca puteti sa ma ajutati: Am un debitor, soc. com., care are o suma ff mare de achitat. am vb cu dinsii, i-am rugat sa achite debitul... degeaba. am ... (vezi toată discuția)
Cerere de amanare pt procedua insolventei camiha camiha Societatea la care lucrez a introdus o cerere de deschidere a insolventei fata de debitorul X. Dupa ce au s-a depus in instanta situatia debitorului ( cf. ... (vezi toată discuția)