avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa-ordonanta presedentiala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa-ordonanta presedentiala

Buna seara,
Va rog imi puteti spune daca se poate deschide procedura insolventei prin ordonanta presedentiala?
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 23:09, 18 Ianuarie 2013
Pe portal apare ordonanta presedintiala pt ca ecrisul sa desemneze un termen urgent

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitatea de a depune cerere de inscriere in tabelul creditorilor laura-jurist laura-jurist Buna ziua o societate comerciala care cere deschiderea procedurii de insolventa pt o alta, cerere care i se admite, este obligata sa mai depuna si cerere de ... (vezi toată discuția)
Inscriere in dosar de insolventa lenu_ro lenu_ro va rog daca puteti sa ma ajutati: Am un debitor, soc. com., care are o suma ff mare de achitat. am vb cu dinsii, i-am rugat sa achite debitul... degeaba. am ... (vezi toată discuția)
Cerere de amanare pt procedua insolventei camiha camiha Societatea la care lucrez a introdus o cerere de deschidere a insolventei fata de debitorul X. Dupa ce au s-a depus in instanta situatia debitorului ( cf. ... (vezi toată discuția)