avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1266 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... obligatia angajatorului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

obligatia angajatorului

pe cind eram incic guvernu a indexat salariul cu 8/ la revenirea in cimpul muncii angajatoru nu avea obligatia sa mi aduca salariul la zi la inceperea activitatii
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:28, 19 Ianuarie 2013
Art.10 (7) din Legea nr.202/2002 prevede : La încetarea concediului de maternitate sau a concediului de creştere şi îngrijire a copilului în vârstă de până la 2 ani, respectiv 3 ani în cazul copilului cu handicap, salariata/salariatul are dreptul de a se întoarce la ultimul loc de muncă sau la un loc de muncă echivalent, având condiţii de muncă echivalente şi, de asemenea, de a beneficia de orice îmbunătăţire a condiţiilor de muncă la care ar fi avut dreptul în timpul absenţei.

Asadar, la revenirea din CCC trebuia sa primiti decizia de majorare a salariului cu 8% ... situatie valabila numai daca lucrati in sectorul bugetar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenirea din concediu de maternitate Alinarazvan Alinarazvan La revenirea din concediu de maternitate angajatorul imi va acorda dreptul salarial cu majorările aferente perioadei in care eu am fost in acest concediu de ... (vezi toată discuția)
Modificare salariu întoarcere cic Alelena Alelena Buna ziua, In urma concediului de creștere a copilului ,având contractul suspendat au avut loc majorări salariale anuale plus o majorare venită din ... (vezi toată discuția)
Intoarcere la job, salariu marit? aminea aminea Buna ziua, Urmeaza sa ma intorc din ccc. Angajatorul m-a informat ca salariile au fost marite, referitor la al meu nu stie sa spuna daca se va mari imediat ... (vezi toată discuția)