avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... decizia nr. 40/2008 a Inaltei Curti de casatie si ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

decizia nr. 40/2008 a Inaltei Curti de casatie si Justitie

Va multumesc pentru informatia privind decizia nr. 40/2008, referitoare la aspectul discriminator pentru pensionarii din perioada 1977-2001 care au lucrat in gr. I de munca, dar nu reusesc sa o gasesc in monitorul oficial din septembrie 2008.
Daca poate cineva, il rog sa-mi spuna unde gasesc aceasta decizie.
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 01:45, 11 Februarie 2009
Incercati pe site-ul Inaltei Curti : www.iccj.ro
Pe site-ul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, www.scj.ro, nu a fost inca publicata aceasta decizie.

Puteti accesa site-ul Ministerului Public, www.mpublic.ro, si cautati sectiunea "recursuri in interesul legii". La recursuri in interesul legii in materie civila gasiti intreg recursul promovat de Procurorul General precum si minuta deciziei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tratat ue de nediscriminare a pensionarilor ROMI.BOTA ROMI.BOTA Avand in vedere solutiile contradictorii date de instantele noastre in ceea ce priveste modul de calcul diferit a pensiilor pentru cei care au intrat in ... (vezi toată discuția)
Daune morale? ContSters150709 ContSters150709 imi spuneti unde gasesc ceva depsre daunele morale?multumesc (vezi toată discuția)
Iccj-completul pentru dezlegarea unor chestiuni de drept în materie civilã mari mari Buna ziua, Va rog frumos sa aveti bunavointa de a ne comunica minuta deciziei pronuntate de ICCJ -Completul pt.dezlegarea unor chestiuni de drept in materie ... (vezi toată discuția)