Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o intrebare.
Firma este infiintata anul trecut in iunie fara activitate pana in prezent, dar exista posibilitatea sa inceapa activitatea in februarie-martie. Nu este inscrisa ca platitoare de TVA si vreau sa va intreb daca trebuie sa depun documentele pana pe 25 ianuarie chiar daca ea inca nu are activitate sau in momentul cand incept activitatea? Sau ca sa te poti inregistra ca platitor de TVA pe anul acesta termenul limita este 25 ianuarie si daca nu o inregistrez pana atunci nu mai pot anul acesta?
Am uitat sa specific ca activitatea nu o sa o desfasuram la sediul social ci in alt spatiu pe care inca nu avem punctul de lucru o sa il inregistram cand o sa incepem activitatea. Nu stiu daca are vreo importanta, dar am vazut ca unul din documentele pentru dosarul de TVA era si copie de la sediile secundare.
Si mai sunt aceleasi documente ca anul trecut pentru dosarul de platitor TVA sau s-au schimbat odata cu TVA-ul la incasare?
Totusi as avea nevoie de raspunsul la intrebari deoarece acest material imi ofera legislatia pe care o citisem deja si la mine o sa fie cu TVA la incasare si vreau sa stiu daca trebuie sau nu depus dosarul pentru TVA pana in 25 ianuarie sau se poate si dupa.
Va multumesc.