avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... transfer de detentie din Germania in Romania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

transfer de detentie din Germania in Romania

sotul meu a fost arestat si condamnat la 5 ani de inchisoare in Germania. In Germania ar face jumatate din pedeapsa pentru buna purtare. Termenul de jumatate s-ar implini in februarie 2010. Acum, are posibilitatea sa transfere perioada de detentie in Romania. . Intrebare: In Romania, odata transferat, ar avea posibilitatea de a fi eliberat mai devreme de feb 2010? care ar fi sansele si eventual,cam cu ce costuri ?
Cel mai recent răspuns: ContSters79003 , utilizator 22:17, 10 Februarie 2009
Este posibil cu o cerere de intrerupere a executarii pedepsei .
Luati legatura cu un avocat.
Succes!!!
trebuie sa ai un motiv serios sa faci intrerupere de pedeapsa si in plus, trebuie s-o reiei apoi.
am luat legatura cu un avocat care a zis ca nu poate face mai putin de jumatate nici in Romania, iar eu trebuie sa il cred pe cuvant, ca nu avea experienta in astfel de cazuri. Multumesc
gi-jane a scris:

sotul meu a fost arestat si condamnat la 5 ani de inchisoare in Germania. In Germania ar face jumatate din pedeapsa pentru buna purtare. Termenul de jumatate s-ar implini in februarie 2010. Acum, are posibilitatea sa transfere perioada de detentie in Romania. . Intrebare: In Romania, odata transferat, ar avea posibilitatea de a fi eliberat mai devreme de feb 2010? care ar fi sansele si eventual,cam cu ce costuri ?

In Romania nu ar avea aceasta posibilitate indiferent de costuri.
Sa incerce sa execute pedeapsa in Germania.

avocat Claudiu Lascoschi
multumesc, seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se inchide vreodata dosarul penal ? sebi2fast sebi2fast spunetimi si mie va rog... am o cunostinta care a \"fugit\" din tara acum 8 ani sa nu ispaseasca pedeapsa de 3-4 ani cu fapta furt din locuinte...se inchide ... (vezi toată discuția)
Citatie BIGHY BIGHY Mai deranjez cu o intrebare: daca pe citatia primita scrie ca nu este prezenta obligatorie a inculpatului, de ce pe site-ul ministerului justitiei scrie ... (vezi toată discuția)
Codul penal aplicat in italia InnA29 InnA29 Buna ziua, va scriu in legatura cu un prieten bun care a fost inchis in Italia pentru furt si inselaciune acum 1 an si 11 luni.Din cate stiu mai are 3 ani de ... (vezi toată discuția)