avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plati la apartament nelocuit
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plati la apartament nelocuit

Buna ziua.Sproprietara unui apartament de 10 ani,locuiesc in strainatate si vin acasa doar in luna august.Am facut cerere la administratora ca nu locuieste nimeni dar platesc la cup diferentele care apar la apa.La subsol nu sunt tevi sparte.am centrala proprie ,apomenti.Este normal sa platesc diferentele care apar la apa daca eu nu locuiesc acolo?
Cel mai recent răspuns: epurec , utilizator 22:47, 19 Ianuarie 2013
Din punctul meu de vedere nu este normal sa platiti vreo diferenta de apa atata timp cat nu locuiti acolo. Inteleg in situatiile in care variaza consumul de apa lunar, insa daca dumneavoastra nu consumati nici macar un litru de apa nu aveti de ce sa platiti diferente. Cel mult veti plati numai cheltuielile de administrare.
va multumesc pentru raspuns.

Ce pot face in cazul acesta?In 10 ani am plati vreo 5 milioane pe apa care nu am consumato.
Ultima modificare: Duminică, 20 Ianuarie 2013
Adriantot, moderator
Formulati o cerere catre conducerea asociatiei de proprietari si arati ca dumneavoastra nu locuiti in acel apartament, nu consumati apa si nu sunt justificabile diferentele la care sunteti obligata la plata.
Diferentele la apa au cauze multiple care nu sunt cauzate toate de consumul propriu zis.
Plus ca repartizarea acestora se face conform unei hotarari sau decizii luate in asociatie.
Dupa ce am cumparat apartamentul am anuntat administartora ca apartamentul va fi locuit doar in luna august.Am cerut explicatii la adminstratora de ce platesc aceste diferent,dinsa a raspuns ca adunarea generala a asociatiei a luat acesta decizie,am cerut sa mi se arat procesul verba a spus ca nu l are.Am depus o cere catre asociatie prin care am cerut ca diferntele care apar la apa,dar nu sunt pierderi la subsol sa fie impartite la ceilalti locatari deoarece nu locuiesc in acel apartament.Cererea am depuso in lua august anul trecut dar pina astazi nu am primit nici un raspus,sincera sa fiu nu stiu ce sa mai fac,vad cum alti im fura banii si eu nu pot face nimic.

Alte discuții în legătură

Frustrat de factura la intretinere blueauth blueauth Va salut, M-am mutat de aprox un an la bloc, si recunosc ca pana acum cateva luni nu am dat prea mare importanta listei cu cheltuielile de intretinere.De ceva ... (vezi toată discuția)
Refuz administratie de a lua in calcul apometrele individuale de apartament Steliana1 Steliana1 Locuiesc intr-un bloc care este contorizat la toate apartamentele de peste 5 ani numai ca dupa ce au fost instalate pe banii locatarilor s-a observat ca sunt ... (vezi toată discuția)
De ce platesc pierderile de apa, daca am apometre traianp traianp Buna ziua De cateva luni ma confrunt cu urmatoare situatie in cadrul asociatiei de proprietari unde locuiesc la apa rece sunt incarcat in fiecare luna cu 1, ... (vezi toată discuția)