avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plati la apartament nelocuit
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plati la apartament nelocuit

Buna ziua.Sproprietara unui apartament de 10 ani,locuiesc in strainatate si vin acasa doar in luna august.Am facut cerere la administratora ca nu locuieste nimeni dar platesc la cup diferentele care apar la apa.La subsol nu sunt tevi sparte.am centrala proprie ,apomenti.Este normal sa platesc diferentele care apar la apa daca eu nu locuiesc acolo?
Cel mai recent răspuns: epurec , utilizator 22:47, 19 Ianuarie 2013
Adresati-va conducerii as. prop. - presedintele com. executiv. Sigur ca administratora are acel PV, dar nu ajunge. Printre obligatiile com. ex. este si acela de a intocmi un regulament privind lecturarea apometrelor si repartizarea diferentelor care apar intre factura furnizorului si suma cantitatilor declarate sau constatate de proprietari. Au dansii un asemenea document?
La noi pentru cazuri ca al dvs. nu se repartizeaza "pierderi" decat in cazuri exceptionale, atunci cand s-a "busit" vre-o teava la subsol (deci practic nu este vina nimanui - sa zicem), dar in cazul in care omul nu locuieste din apartament aproape un an de zile, nu repartizam diferente.
Pentru ce-a fost si-a papat lupu' , eu zic sa le lasati asa, insa de acum inainte sa nu se mai procedeze la fel. Adresati-va presedintelui, daca puteti, de unde sunteti.
Succes!
Sunt din Focsani, judVrancea.Presedintele com. executiv. unde il pot gasi ?
Pai unde sa-l gasiti, la as. proprietari de care apartineti.
Eu ma gandeam ca acum sunteti plecata din tara si va va fi mai greu sa "discutati" cu presedintele. Poate delegati pe cineva sa se ocupe de problema dvs.
Mai cititi aici pe forum drepturile si obligatiile proprietarilor - mergeti la sectiunea legislatie, Legea 230/2007 si HG nr. 1588/2007 - legislatie specifica as. prop.
Nu sunt in tara.,La as. proprietari nu gasesc decit administratora ,anul trecut am intrebat administratora de presedintele asociatiei ,nu a vrut sa mi spuna unde il pot gasi.

va multumesc
Ultima modificare: Duminică, 20 Ianuarie 2013
Adriantot, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frustrat de factura la intretinere blueauth blueauth Va salut, M-am mutat de aprox un an la bloc, si recunosc ca pana acum cateva luni nu am dat prea mare importanta listei cu cheltuielile de intretinere.De ceva ... (vezi toată discuția)
Refuz administratie de a lua in calcul apometrele individuale de apartament Steliana1 Steliana1 Locuiesc intr-un bloc care este contorizat la toate apartamentele de peste 5 ani numai ca dupa ce au fost instalate pe banii locatarilor s-a observat ca sunt ... (vezi toată discuția)
De ce platesc pierderile de apa, daca am apometre traianp traianp Buna ziua De cateva luni ma confrunt cu urmatoare situatie in cadrul asociatiei de proprietari unde locuiesc la apa rece sunt incarcat in fiecare luna cu 1, ... (vezi toată discuția)