avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere 2005
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere 2005

Care sunt conditiile de desfasurare ale admiterii la INM?
Care este bibliografia?
Din cele ce stiu eu concursul va avea loc in luna august .
Tematica si bibliografia nu au fost inca facute cunoscute dar pentru ce care doresc se pot orienta dupa tematica din anii trecuti . Asta o puteti descarca de pe site ul INM.
Sunt 2 probe:grila si clasic. Pentru a trece de examenul tip grila trebuie sa cumulezi cel putin 80 de puncte din 100.Pentru examenul tip clasic trebuie sa obtii media generala la cele 4 materii (penal,civil si proceduri) cel putin 8 ,dar nu mai putin de 5 la fiecare dintre materiile din concurs.
Cam astea au fost conditiile anul trecut.
Mentionez ca este vorba dspre concursul din toamna/vara pentru absolventi si nu cel pentru cei cu vechime in munca de jurist de cel putin 5 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere magistraturã august 2013 clara_vidori clara_vidori Si o luam de la inceput ... Mai e ceva timp, dar nu prea mult. Asa ca prima intrebare e: Dupa ce sa invatam? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura giugiaro giugiaro intreb daca pentru admiterea in magistratura pentru postul de procuror esti conditionat de vreo vechime si daca bibliografia si tematica ptr examen sunt ... (vezi toată discuția)
De ce este atat de temut examenul de cunostinte de drept la admitere inm? Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Am citit si eu tematica si bibliografia de examen pentru admitere INM si din ce scrie acolo pare mult mai putin de invatat decat la licenta la Drept ... (vezi toată discuția)