avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drepturi de autor pentru descrierea jocurilor online
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drepturi de autor pentru descrierea jocurilor online

Buna seara, am un site de jocuri online si am descoperit site-ul unui individ care mi-a furat descrierile la jocuri si imaginile acestora, pot face ceva legal in privinta asta ? descrierile sunt scrise de mine ori cumparate iar imaginile sunt facute capturi din jocuri si editate in photoshop.

Am investit multi bani si timp in acest site si nu mi se pare normal ca cineva sa imi fure munca !
Contactati-l si incercati sa ajungeti cu el la o intelegere amiabila, eventual prin acordarea unor despagubiri si/sau renuntarea la imaginile textele Dvs. Incercati sa faceti si cateva capturi de ecran pentru a demonstra ulterior cele relatate. Daca nu e dispus la dialog apalati la un mediator si ulterior la instanta daca nu ajungeti la o intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Captura ecran/pagina web ca proba sierra sierra Exista vreun soft sau un serviciu online cu care se poate face captura de eran sau de pagina web astfel incat sa fie folosita ca dovada/proba la o plangere la ... (vezi toată discuția)
Unde si cum chem in judecata persoana care a postat poze cu mine fara acordul meu? ZbarceaCristian ZbarceaCristian Buna seara, un individ anonim a postat pe site-ul lui poze cu mine de pe site-ul meu de socializare (facebo...) cand stau cu cutitul la gatul unui prieten ... (vezi toată discuția)
Somatie stergere articol - prejudicii imagine alex212 alex212 Am primit o somatie din partea unei firme [i]Catre: Hosting Cu domiciliul in ... Subscrisa x cu sediul in Bucuresti, .... in calitate de detinator al ... (vezi toată discuția)