avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Somatie stergere articol - prejudicii imagine
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Somatie stergere articol - prejudicii imagine

Am primit o somatie din partea unei firme
Catre: Hosting
Cu domiciliul in ...

Subscrisa x cu sediul in Bucuresti, .... in calitate de detinator al platformei online y, prin prezenta

NOTIFICARE

Va somam ca in termen de 24 de ore de la primirea prezentei notificari, sa stergeti de indata articolul "O alta afacere online de succes – maildirect.ro” postat la link-ul: articolul

Avand in vedere ca:

Ati creat si continuati sa administrati articolul: "Titlul articolului”, cu rea credinta, incalcandu-ne astfel dreptul la imagine;
Prezentati informatii nedocumentate si neconforme cu realitatea cu scopul clar de a ne afecta capitalul de imagine de care se bucura societatea noastra;

ati adus cu rea credinta prejudicii insemnate imaginii societatii noastre, in mod direct si iremediabil, si continuati sa ne prejudiciati pana la stergerea articolul: "Titlu articol”.

Dezaprobam in mod categoric si vehement incercarea dumneavoastra de a discredita o platforma de publicitate online ce se bucura de increderea a peste 240.000 de oameni.

Va invederam faptul ca prejudiciul pe care va trebui sa il suportati este alcatuit atat din damnum emergens – prejudiciul de imagine deja produs, cat si lucrum cessans, beneficiul nerealizat – rezultat din scaderea gradului de incredere in serviciile oferite de societatea noastra.

Va anexam in acest sens o serie de imagini de tip „print screen” reprezentand activitatea dumneavoastra continua de defaimare a imaginii societatii noastre.

In cazul in care nu veti da curs prezentei notificari, va vom actiona in justitie urmand ca dumneavoastra sa fiti obligat la acoperirea prejudiciului precum si a cheltuielilor de judecata constand in dar fara a se limita la taxe de timbru, onorarii de avocati, onorarii de experti, etc.

Prezenta notificare constituie ultima incercare de rezolvare amiabila a situatiei potential litigioase aparute.

Data: 04.09.2014


In articol pot cenzura denumirea site-ului/firmei dar in comentarii nu!
Sunt obligat de vreo lege sa il sterg?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 21:36, 6 Septembrie 2014
„Orice persoana are indatorirea sa respecte regulile de conduita pe care legea sau obiceiul locului le impune si sa nu aduca atingere, prin actiunile ori inactiunile sale, drepturilor sau intereselor legitime ale altor persoane”. Citat din Codul Civil.
www.avocatnet.ro/content/art...
Daca prin afirmatiile dvs. aduceti prejudicii de imagine societatii respective (din detalii rezulta ca da), e mai bine sa incheiati acest conflict in mod amiabil decat sa ajungeti in instanta. Cu documentele si materialele pe care le detineti, puteti sa discutati cu orice avocat care va poate indruma intr-o directie sau alta, in functie de continutul actelor pe care le prezentati.
L.C.
A prezenta fapte in mod demonstrabil adevarate nu constituie calomniere a unei firme. Problema apare in momentul in care nu puteti sa va demonstrati propriile afirmatii referitoare la acea firma.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Septembrie 2014
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire plata chirie chrissrea chrissrea Avem urmatoarea speta: O societate comerciala a inchiriat acum 2 ani un teren cu cladiri de la o societate aflat in faliment. Anul acesta a aflat ca ... (vezi toată discuția)
Polita rca - licenta taxi lukeluk lukeluk Buna ziua. Am avut un accident in care eu am fost vinovat. Am intrat cu masina in spatele unui taximetru. Am fost la societatea unde am RCA-ul si s-a ... (vezi toată discuția)
Recuperare daune pentru masina avariata de copac Jules26 Jules26 Buna ziua, In data de 06.02.2020, in sectorul 6, Bucuresti, un copac a cazut peste autoturismul pe care il detin, avariindu-i plafonul si parbrizul. La fata ... (vezi toată discuția)