avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita pe numele unui decedat
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita pe numele unui decedat

este vorba de o hotarare judecatoreasca din 25.05.2012 pentru o datorie la eon gaz din 2010. paratul a vandut imobilul in 2007. a decedat in 02.09.2012. in 14.01.2013 a sosit executarea. am fost la biroul executorului si a zis ca executa bunurile mortului. e posibil?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:29, 20 Ianuarie 2013
Da este posibil, cu conditia si obligatia creditorului sa introduca in cauza mastenitorii, cu obligatia acestora de urma cursul unui partaj succesoral.
multumesc.
Actiunea executorului este temeinica si legala ,numai in situatia in care mostenitorii defunctului au acceptat dezbaterea masei succesorale respectiv si-au asumat responsabilitatea preluarii activului si pasivului defunctului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Moștenire datorii asociatie de proprietari beta88 beta88 Bună ziua, sunt moștenitorul unui apartament, moștenit după părinți, sa făcut și succesiune și partaj cu frați mei, datoriile la asociatie find de ... (vezi toată discuția)
Mostenitorii pot fi executati silit daca nu exista bunuri de la defunct? myky020 myky020 Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea: tatal meu avea poprire pe salariu pentru un credit de nevoi personale, administrat de firma de recuperari Kruk. ... (vezi toată discuția)
Apartament scos la licitatie purpleT purpleT Buna ziua. Am rugamintea daca se poate sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare: - se poate scoate la licitatie un apartament de catre asociatia de ... (vezi toată discuția)