avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calcul salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calcul salariu

Asi dori sa i-mi raspundeti daca salariul meu este calculat corect:incadrare 2009 -681,spor de vechime 15% ,spor de preventie 11% ,prima de stabilitate 593x 1/6 toate acestea fac salaru de baza 2010 de 957 ron si am urmatoarele sporuri :spor periclitate 75% ,spor ture 15 % si spor de ore 100 % in functie de orele de sambata si duminica lucrate, mentionez ca lucrez intr-un spital de psihiatrie in functia de infirmier ,intrebarea mea este:sporurile se calculeaza la 681 sau la957.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:20, 20 Ianuarie 2013
Sporurile se calculeaza la salariul de baza ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salariu asistent medical principal cu pl si vechime 25% ciucurlenuta ciucurlenuta Sunt asistent medical din 1989. Lucrez in acelasi spital municipal de atunci in sectie cu paturi. Au fost o serie de modificari salariale dar acum as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu spital de stat Wanna2211 Wanna2211 Buna ziua. Suntem o sectie intreaga formata din 12 asistente si 10 infirmiere nemulțumite de cum se calculeaza salariul cuvenit si dorim sa stim daca avem ... (vezi toată discuția)
Plata orelor suplimentare didilinar didilinar Caz concret:sint asistenta medicala de laborator,norma mea este de 7 ore/zi,de luni pina vineri.De 2 ori pe luna,deoarece spitalul este unul de urgenta si nu ... (vezi toată discuția)