avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Datorie la banca
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Datorie la banca

Buna ziua
Ma adresez Dvs pentru ca sunt intr-o situatie disperata.
In urma cu cativa ani familia mea a avut o companie de transport.
Majoritatea camioanelor au fost in leasing.
Am avut mari probleme cu soferii pentru ca au furat motorina si astfel am ajuns in incapacitate , iar firma de leasing ne-a intentat faliment in final.
Problemele au inceput cu un an in urma de a fii intentat falimentul. Intre timp noi am obtinut credite bancare atat pe firma cat si credit persoana fizica iar toti banii au fost depusi si chetuiti in scop de plati catre furnizori ( leasing, plati salariale,furnizori de motorina ...s.a.)
De cand firma de leasing ne-au luat masinile noi nu ne-am mai permis sa acoperim ratele la banci,cu toate ca ne-am angajat trei membrii ai familiei, dar salariile fiind foarte mici abia ne-am permis sa acoperim o parte din datoriile mici la furnizori si putin la banci....pana nu am mai putut efectua plati deloc pentru ca ne somau s aplatim integral
Firma a fost constituita din doia sociati...tatal meu ( Adimistrator) si inca o persoana.
Datorita faptului ca tatal meu nu are bunuri personale toata rapsunderea a cazut pe umerii celuilalt asociat. Asta nu inseamna ca pe tatal meu nu il someaza si nu il constrange si ameninta firma de recuperare.

Va contactez pentru a-mi oferii un sfat. Eu as vrea ca celalalt asiciat si tatal meu sa nu mai primeasca amenintari. Intentia mea este de a prelua pe umerii mei acesta datorie imensa de 44000 RON, dar nu pot achita decat in rate mici. Alta posibilitate nu am, decat s ami s epuna poprire pe salariu, al meu cat si al tatalui daca se poate.
Nu am alta varianta iar tatal meu este disperat sa nu ajunga sa fie inchis.
Nu stiu ce sa fac, cui sa ma adresez .

Sunt intr-o situatie disperata in care nu stiu cum s aimi protejez familia si pe celalat asociat astfel incat sa nu pierdem case sau sa nu ajunga la puscarie.

Va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat.

Cu stima

M. Stefan
Ultima modificare: Duminică, 20 Ianuarie 2013
ContSters278436, utilizator

Alte discuții în legătură

Insolventa nedelcu1971 nedelcu1971 Buna ziua, cit la % din datoriile unei societati vin acceptate la plata, intr-un program de reorganizare? Sume neincasate pot fi compensate cu datorii ... (vezi toată discuția)
Bo... sueran_alex sueran_alex SUNT PERS JURIDICA.AM DAT LA SEMNARE CONTRACT MATERIALE IN SCHIMB UN BO.ACUM NU AM CU CE PLATI DATORIILE.CE SE INTAMPLA DACA IMI BAGA BO IN BANCA? (vezi toată discuția)
Faliment firma leasing alyflor alyflor Buna ziua! Am o masina luata de la o firma din Iasi, cu care am incheiat un contract de inchiriere pe 36 luni dupa care devin proprietarul de drept al ... (vezi toată discuția)