avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintarea unui SRL cu mai multe obiecte de activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintarea unui SRL cu mai multe obiecte de activitate

Buna ziua! As dori sa va intreb daca as putea sa deschid in mediul rural un SRL avand mai multe activitati de activitatea?M-am gandit sa deschid un magazin mixt iar pe langa acesta o mica vulcanizare , o moara de ceriale si un mic depozit de materiale de contructii ( ori ar fi mai bine sa ne ocupam de cresterea animalelor) Ce sfaturi nea-ti putea da in aceast caz. Va multumim anticipat.
Cel mai recent răspuns: juristro , utilizator 15:15, 20 Ianuarie 2013
Puteti sa va infiintati o SRL fara nicio problema. Detalii infiintare aici:
[ link extern ]
Buna ziua,
Puteti infiinta un S.R.L.cu un obiect de activitate in principal si sa activati in secundar alte obiecte cate vreti din start la REGISTRUL COMERTULUI in actele de infiintare, adica in ACTUL CONSTITUTIV AL S.C.asta ca sa nu mai platiti alta data adaugarea unui alt obiect de activitate care costa... asa ca cel care va intocmeste ACTUL CONSTITUTIV sa aiba grija sa bage cat mai multe obiecte de activitate la inceput ptr ca este mult mai bine..si le activati in secundar doar pe cele care va intereseaza acum.......:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte pentru bar + magazin mixt in mediu rural Junior 24 Junior 24 Poate sa-mi spuna cineva exact care ar fi procedura si actele necesare pentru functionarea unui bar + magazin mixt in mediu rural? Avem firma infiintata in ... (vezi toată discuția)
Cod caen adina23 adina23 buna ziua, Vreau sa deschid un srl, sunt inca in faza actelor, si am o nelamurire asupra codului CAEN, care cod caen ar fi potrivit pentru un magazin mixt si ... (vezi toată discuția)
Coduri caen ii- magazin mixt claudiu21tgv claudiu21tgv buna ziua. vreau sa infiintez ii magazin mixt in care sa vand produse alimentare si nealimentare. pentru ca cel carecumpara s a poata sa bea o bere sau ... (vezi toată discuția)