avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 coduri caen ii- magazin mixt
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

coduri caen ii- magazin mixt

buna ziua. vreau sa infiintez ii magazin mixt in care sa vand produse alimentare si nealimentare. pentru ca cel carecumpara s a poata sa bea o bere sau altceva la terasa magazinului fara sa primesc amenda imi trebuie un cod caen anume? de asemenea sa vrea sa am si 2-3 aparate de jocuri- pacanele. le pot avea pe toate acestea la o ii sa trebuie sa am srl? mentionez ca am cursul de lucrator comercial si cel de igiena. va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 08:12, 30 Martie 2013
din perspectiva CAEN REV 2 puteti avea in actul constitutiv toate obiectele de activitate permise de lege, autorizati desigur cele ce va interseaza, veti mai avea nevoie de autorizatii specifice pentru terasa, pacanele, sa va interesati in prealabil daca puteti deschide si terasa in locatia respectiva, daca permite locatia respectiva.
Intreprinderea individuala nu are act constitutiv, dar puteti intr-adevar sa efectuati toate activitatile care vi le-ati propus daca spatiul permite si aveti autorizatiile aferente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen vanzare prezervative arstanescu arstanescu Buna ziua, Detin o intreprindere individuala ce are ca activitate principala fabricarea de articole handmade (caen1729) dar si 4789, 4791, 4799, caen-uri ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4719 TRamona TRamona Magazin nespecializat cu vanzare produse predominant nealimentare. In magazin am papetarie, jocuri si jucarii, detergenti, produse de igiena si ... (vezi toată discuția)
Deschidere magazin mixt gabygrass gabygrass Buna ziua va rog frumos puteti sa-mi spuneti daca am o intreprindere familiala deschisa pe agricultura inclusiv culturi de legume pot deschide un magazin mixt ... (vezi toată discuția)