avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calcul spor vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calcul spor vechime

perioada concediului pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani constituie vechime in munca, si se ia in calcul la stabilirea sporului de vechime, sau nu?
am o vechime la acelasi loc de munca de 20 ani si 3 luni, iar sporul de vechime este in continuare de 20%
la solicitarea cresterii sporului de vechime la 25%, corespunzator unei vechimi in munca de peste 20 de ani, mi s-a raspuns ca nu indeplinesc conditiile necesare, datorita intreruperii activitatii pe perioada concediului pentru cresterea copilului (2 ani).
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:09, 10 Februarie 2009
Perioada concediului pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani sau de pana la 3 ani in cazul copilului cu handicap constituie vechime in munca si in serviciu, care se are in vedere la stabilirea drepturilor ce se acorda in raport cu aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioade luate in calcului sporului de vechime ciancu ciancu As dori sa-mi spuneti daca perioada in care un salariat are raportul de serviciu suspendat pentru concediu de cresterea copilului se poate valorifica la ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil-vechime in munca cocuta1973 cocuta1973 Concediul pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani se considera sau nu vechime in munca ( pt calcul spor vechime)?? (vezi toată discuția)
Calcularea sporului de vechime naxy34 naxy34 lucrez din1992,am stat in concediu de maternitate 2 ani,am avut si concediu fara plata6 luni de zile.vreau sa-mi spuneti daca la calculul vechimii si a ... (vezi toată discuția)