cat dureaza un proces de divort cu minor,fara comun acord,notar sau alte proceduri,sotii fiind dusmani de moarte,daca sotia nu e de acord si nu se va prezenta niciodata,cat ar costa pe sot si cum se solutioneaza.sotul are la activ acte de violenta si sotia ar dori sa puna si ordin de protectie.acest ordin cum se pune,care e procedura.
Costurile si timpul depind de dosar. Probabil ca divortul se va putea pronunta in vreo patru luni. Daca sotia e reclamanta, e obligatoriu sa se prezinte la fiecare termen, cu exceptia situatiei cand este in strainatate.
doamna, in situatia dvs va intereseaza sa va duceti la divort pentru ca se va discuta partajul si custodia copilului. va puteti prezenta si fara un avocat, mai ales daca sunteti parata. instanta va va pune intrebari si dvs si e mai bine sa va prezentati. altfel, daca nu va prezentati, instanta ii va da castig de cauza sotului si tot ceea ce el va cere in instanta i se va acorda. nereprezentarea dvs sau dezacordul dvs nu inseamna ca va impiedica desfacerea casatoriei.
eu nu vreau divort,vreau o familie,pentru un copil,pentru a nu fi traumatizat>sotul vrea divort spunand ca e mai bine.Nu sunt eu de acord ca daca e un copil la mijloc sa fac divort.Va fi o trauma mare pentru mine,copil.Dca el e nesimtit sau vrea sa scapede datorii si nu se gandeste ca o familie e mai buna,este problema lui,sa-l deschida.Eu nu vreau divort.Am vrut familie pentru copilul meu,merita.Nu am vrut sa raman singura,el vrea.Adica sa inteleg ca daca vreau o familie si binele copilului instanta ii da lui totul si copilul care a fost crescut pana acum de mine.Nu cred ca acesta e instanta atunci si va face si mai rau copilului caci el nu are cum sa-l cresca,merge la servici si nu poate creste o fata de 3 ani.Deci dupa tot sacrificiul meu instanta daca eu vreau familie ii va da lui dreptate desi a dat in mine,manipuleaza copilul,ne jigheste,ascunde bani,nu da.Atunci daca eu nu vreau divort tot ca el va fi si ce castiga copilul ca se face caz de binele minorului.Inteleg ca ii va fi bine fara mama.multumesc,halal justitie.
Divort
valieugen
buna ziua.cum trebuie procedat pentru a baga divort.care ar fi costurile.avem un copil de 1an.si sunt numai certuri in familie.va multumesc (vezi toată discuția)