avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Rata castig in recurs daca ai dreptate (doar pt. ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Rata castig in recurs daca ai dreptate (doar pt. profesionisti)

Cam ce sanse, ai in Romania, daca s-a facut o "greseala" ca aceasta sa fie reparata in recurs/apel.

Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:53, 22 Ianuarie 2013
Nu se poate spune sec asa despre un procent de castig.

Dar...se poate spune ca daca este vorba de o greseala de judecata aceasta trebuie remediata daca este observata de instanta si se remediaza...

Insa, teoria greselii poate genera extrem de multe discutii...in instanta...
Domnule avocat,
va rog sa dezvoltati...

Puteti fi ceva mai explicit?
Foarte multi oameni pierd cu dreptatea in mana. Hai sa nu ne mai ascundem.
Daca va referiti la procesele penale sa stiti ca foarte rar se intampla sa se greseasca.
Din pacate ati vazut cazul Tundrea si mai sunt...

Unele situatii sunt extrem de dificile si se poate ajunge in 3 instante la 3 solutii total diferite.
Ultima modificare: Duminică, 20 Ianuarie 2013
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Este corect? irinu irinu Un procuror poate calca in picioare o, hotarare judecatoreasca cine il poate corecta, si daca exista vreo institutie care sa ia masuri daca eu pot dovedi acest ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor marduk marduk am un prieten care a fost prins cu arme albe la el pe strada de jandarmerie....i s-a luat declaratia si i s-a facu proces verbal de ridicare al acelor ... (vezi toată discuția)
Principiul aflarii adevarului contra recunoastere puncuskaa puncuskaa instanta poate sa pronunte un caz de achitare si sa dispune aceasta solutie procesuala, in ciuda declaratiei de recunoastere a inculpatului – principiul ... (vezi toată discuția)