avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale societati comerciale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

societati comerciale

buna seara va rog sa-mi spune-ti cum trebuie sa procedez in situatia urmatoare: am o societate comerciala care se afla in dizolvare din oct 2011 pentru motive statutare nu am datorii sau bunuri materiale pe ea nu sunt platitor tva. as dori sa transfer stocul de marfa (comert amb) pe un pfa pentru a continua activitatea.am casa de marcat fiscalizata ptr pfa. ce acte trebuie sa fac pentru a transfera marfa? va multumesc dizolvarea societatii cat timp poate sa dureze?

Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 18:38, 20 Ianuarie 2013
Faceti o adresa la registru comertului unde este inregistrata societatea si solicitati ca acestia sa efectueze demersurile de radiere a societatii din oficiu, conform prerogativelor legale cu care au fost investiti, daca nu a solicitat pana acum nimeni numirea unui lichidator. Temei legal: art. 237 alin. 7-10. Bunurile ramase dupa radiere revin asociatilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare firma suspendata din oficiu de onrc? sinbad sinbad buna ziua am o firma actualmente suspendata si care figureaza cu stoc de marfa. declaratiile fiscale au fost depuse la zi. ce se intampla daca decid ca nu ... (vezi toată discuția)
Dizolvarea unei societati in urma unei hotarari judecatoresti ciuspirel ciuspirel Buna ziua.,am avut o societate comerciala care in urma unei hotarari judecatoresti s-a dispus dizolvarea,hotararirea fiind definitiva si irevocabila!Ce pasi ar ... (vezi toată discuția)
Firma dizolvata de catre camera de comert kikirika kikirika Daca am sentinta ca firma e dizolvata ,mai trebuie sa depun declaratii la finante? Dizolvata nu inseamna ca nu mai exista? Cind firma e dizolvata ce se ... (vezi toată discuția)