avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Editare publicatie lunara
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Editare publicatie lunara

V-aș rămâne profund îndatorat daca îmi veți lămuri următoarea dilema:
Aș dori să editez o publicație lunară. Costul de tipărire se ridică la 120 lei. Pentru a prelua publicitate și a o putea vinde la chioșcurile de ziare ce trebui să fac? Trebuie sa fac PFA? Cât costă? În cazul în care nu mai pot publica ce fac cu PFA. Cât costă desființarea lui.
Menționez că încasările nu le doresc pentru profit ci doar pentru susținerea publicației și eventual dezvoltarea ei.
Am nevoie de contabil pentru PFA?

Mulțumesc, anticipat IPU
Ultima modificare: Luni, 21 Ianuarie 2013
Ipuz, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ipuz , utilizator 15:16, 17 Martie 2013
Ipuz a scris:

V-aș rămâne profund îndatorat daca îmi veți lămuri următoarea dilema:
Aș dori să editez o publicație lunară. Costul de tipărire se ridică la 120 lei. Pentru a prelua publicitate și a o putea vinde la chioșcurile de ziare ce trebui să fac? Trebuie sa fac PFA? Cât costă? În cazul în care nu mai pot publica ce fac cu PFA. Cât costă desființarea lui.
Menționez că încasările nu le doresc pentru profit ci doar pentru susținerea publicației și eventual dezvoltarea ei.

Mulțumesc, anticipat IPU

Vin cu urmatoarele precizari:
Trebuie sa platesc contabil?
Pentru plata autorilor cum se procedează?
Publicitatea va avea sub 100 lei valoare. O înregistrez?
Ipuz a scris:

Ipuz a scris:

V-aș ramane profund îndatorat daca imi vetii lămuri următoarea dilema:
As dori să editez o publicație lunară. Costul de tiparire se ridică la 120 lei. Pentru a prelua publicitate și a o putea vinde la chioșcurile de ziare ce trebui să fac? Trebuie sa fac PFA? Cat costă? În cazul în care nu mai pot publica ce fac cu PFA. Cat costă desființarea lui.

Mulțumesc, anticipat IPU

Vin cu urmatoarele precizari:
Trebuie sa platesc contabil?
Pentru plata autorilor cum se procedează?
Publicitatea va avea sub 100 lei valoare. O înregistrez?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare incasari prin paypal delphi delphi Buna seara, Am incercat sa caut procedura / modalitatea prin care un PFA neplatitor de TVA poate inregistra in Registrul Incasari si Plati incasarile din ... (vezi toată discuția)
Infiintare ziar online adi11cj adi11cj Buna, Vreau sa va intreb daca stiti ce trebuie facut pentru infiintare ziar online.Dat fiind faptul ca nu e nimic tiparit banuiesc ca asta ma scuteste de o ... (vezi toată discuția)
Trebuie bon fiscal? Fane988 Fane988 Buna ziua! O persoana se inregistreaza ca PFA pe norma de venit cu CAEN = 4799 (Servicii de vanzare ziare, reviste si carti - Comerţ cu amanuntul efectuat ... (vezi toată discuția)