avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inamatricularea unei masini cumparata din UE
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inamatricularea unei masini cumparata din UE

Buna,
Am cumparat o masina din Olanda si vreau s-o inmatriculez in Romania . Contractul de vanzare -cumparare este pe numele sotiei,de asemenea si taxa de mediu platita la finante tot pe numele ei.
Ce trebuie sa fac pentru a putea inmatricula masina direct pe numele meu? RAR-ul este facut . Vreau s-o inmatriculez pe numele meu din cauza costului RCA,sotia are permisul doar de un an iar diferenta este semnificativa la costul rca . Va rog un raspuns daca stie cineva.
Cel mai recent răspuns: titiiancu , utilizator 13:24, 21 Ianuarie 2013
Pentru a inmatricula masina pe numele dumneavoastra, trebuie sa fiti titularul contractului de vanzare cumparare. Redactati un contract de vanzare cumparare in care dumneavoastra sa fiti cumparatorul. Asa am facut eu, in conditiile in care am platit pe cineva sa-mi aduca masina din Germania. Puteti solicita la finante restituirea valorii taxei auto pe numele sotiei, si sa o platiti pe numele dumneavoastra. Oricum cred ca la ei veti gasi intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract vanzare autoturism c0stel c0stel Buna ziua. Va rog sa ma ajutati sa gasesc o solutie potrivita pt o problema . Am achizitionat de la o ruda apropiata un autovehicul second hand destul de ... (vezi toată discuția)
Rca si casco valabile dupa cumpararea unui auto second hand? ... nikepsh nikepsh rca si casco valabile dupa cumpararea unui auto second hand? Buna ziua, As dori sa ma lamuresc intr-o speta care suscita multe discutii printre ... (vezi toată discuția)
Rca pe alt nume StifflerSamm StifflerSamm Buna ziua!in urma cu un an,am facut un rca la o masina proaspăt înmatriculată in țară, si am dat 650 ron pt 6luni.la urmatoatea asigurare(sept) am ... (vezi toată discuția)