avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua! Astazi am sunat la Directia muncii pentru a-i intreba de virarea stimulentului de 500 care a intarziat si am aflat ca apaream ca sunt in crestere copil pana la 2 ani cand defapt am inceput serviciul de un an.Acum trebuie sa platesc din urma 6000 lei.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:27, 21 Ianuarie 2013
Pentru a primi stimulentul de insertie trebuia sa faceti o cerere scrisa si sa o depuneti la Primarie (acolo unde ati depus actele pentru CCC).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Crestere copil oana8989 oana8989 buna ziua.daca mama nu este angajata poate intra tatal in concediu de crestere a copilului lucrand in continuare? (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Alina_Gabriela26 Alina_Gabriela26 Buna ziua! sunt o sotie insarcinata in 3 luni, si ma preocupa un lucru, sotul meu lucreaza de 2 ani, fara oprire, si as vrea sa stiu daca poate lua el ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil MariaRamona MariaRamona Este obligatoriu sa stau in concediu pentru cresterea copilului? Am efectuat concediu de maternitate si vreau sa revin la serviciu. Angajatorul este privat de ... (vezi toată discuția)