avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... titularul dreptului de proprietate la credit
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

titularul dreptului de proprietate la credit

Buna ziua. Am si eu o intrebare legata de accesarea unui credit ipotecar gen prima casa. Daca iau o casa prin credit pe numele meu si ulterior la ceva timp ma casatoresc, cand termin de platit ratele la credit si devine a mea definitiv are dreptul si sotia desi nu eram casatorit in momentul cand am contractat creditul? Sau altfel formulata intrebarea, capata un drept sotia asupra casei in momentul cand eu ma casatoresc? Multumesc anticipat pt raspuns
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:31, 29 Ianuarie 2013
Are un drept de creanta pt cat veti plati rate impreuna.
In lipsa unei conventii matrimoniale, bunul este si ramane bunul dvs propriu.
Ultima modificare: Marți, 29 Ianuarie 2013
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

1. cum se procedeaza daca vreau sa ma casatoresc si sa treaca ... AlinaMaria23 AlinaMaria23 1. Cum se procedeaza daca vreau sa ma casatoresc si sa treaca sotul o casa prin credit si pe numele meu? Trebuie sa mergem inainte la notar pt a incheia o ... (vezi toată discuția)
Receptie casa Dysart Dysart Buna ziua dragi colegi. Am o nelamurire si nu stiu cum sa ii gasesc rezolvarea: am participat la programul teren pentru tineri si am constrauit o casa cu ... (vezi toată discuția)
Daca o proprietate e deja cumparata, am dreptul sa fiu trecuta in acte dupa casatorie? Dalmatian Dalmatian Prietenul meu vrea sa isi ia o casa iar noi inca nu suntem casatoriti. Eu imi doresc sa facem pasul impreuna, insa nu se poate asta. As vrea sa stiu, daca isi ... (vezi toată discuția)