avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... inconvenient in acordarea ajutorului de incalzire
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

inconvenient in acordarea ajutorului de incalzire

D.G.A.S.P.C.-UL A OBSERVAT CA IN MAI 2011 PE CNP-UL MAMEI MELE S-A FACUT O TRANZACTIE DE VANZARE-CUMPARARE SI CU INTARZIERE DE UN AN JUMATATE EI IMI REPROSEAZA CA AM ASCUNS ASTA IN CEREREA SI IN DECLARATIA PE PROPRIA RASPUNDERE PE CARE AM COMPLETAT-O IN VEDEREA OBTINERII AJUTORULUI DE INCALZIRE IN SEZONUL NOIEMBRIE 2011-MARTIE 2012.....EXISTA ACOLO UN PARAGRAF IN CARE SE CERE SA INSCRII EVENTUALELE VENITURI REALIZATE PRIN VANZAREA BUNURILOR IMOBILE................... DAR EU SI NICI MAMA MEA NU AM CUMPARAT SI NICI NU AM VANDUT NIMIC IN PERIOADA IN CARE EI MI-AU ACORDAT ACEST AJUTOR DE INCALZIRE.....ASA CA AM OPTAT LOGIC SA NU SPECIFIC NIMIC IN ACEL PARAGRAF..........ACUM EI MA SOMEAZA SA INNAPOIEZ BANII.................CINE ARE DREPTATE ?
Cel mai recent răspuns: bigpostman , utilizator 22:15, 24 Ianuarie 2013
:)daca exista documente asupra tranzactiei, ei au dreptate, clar.
SI TOTUSI...............IN CEREREA SI IN DECLARATIA PE PROPRIA RASPUNDERE PE CARE O COMPLETEZI IN VEDEREA ACORDARII AJUTORULUI DE INCALZIRE,SE SPECIFICA A SE COMPLETA EVENTUALE VENITURI OBTINUTE IN LUNA PRECEDENTA DEPUNERII ACESTOR CERERI CATRE D.G.A.S.P.C........ADICA IN CAZUL MEU IN OCTOMBRIE.............................................................................................................................. NU IN MAI.............................DECI..........CE E ASA DE CLAR IN DREPTATEA LOR?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducere datorie intretinere- pot primi subventia? CYBORG CYBORG Buna seara! In octombrie 2016 nu am primit subventia pt. caldura(locuiesc la bloc), avand peste 3 luni datorii la intretinere. Dar, astazi,19 decembrie am ... (vezi toată discuția)
Noile ajutoare pentru incalzirea locuintei aprobate de senat addynutza addynutza Imi poate raspunde cineva daca eu stau cu chirie si sunt la facultate cu plata si nu lucrez pot beneficia ajutorul pentru caldura,mai specific ca sora mea nu ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire 2012-2013 ynocentta ynocentta AJUTOARE PENTRU ÎNCÃLZIREA LOCUINŢEI SEZONUL RECE 01 NOIEMBRIE 2012 - 31 MARTIE 2013 În vederea implementării prevederilor O.U.G. nr.70/2011 privind ... (vezi toată discuția)