avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Obtinerea vizei de lunga sedere in urma casatoriei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Obtinerea vizei de lunga sedere in urma casatoriei

Salut!
In urma casatoriei cu un cetatean de origine nigeriana,mentionez casatoria a avut loc in Italia,trebuie sa mergem la ambasada Romaniei din Italia pentru obtinerea vizei de lunga sedere pentru reintregirea familiei sau doar in RO se poate procesa?
Apelez sa va intreb deoarece am trimis mail'uri catre Ambasada,dar nu mi'au raspuns,iar la telefon nu raspund.
Va rog,poate aveti informatii legat de aceasta procedura,cat timp dureaza,cost.
Va multumesc,anticipat.
Cel mai recent răspuns: Profesional New Consult , Consilier juridic 08:18, 11 Februarie 2009
Pai nu inteleg ce legatura are ambasada, viza de lunga sedere se ia pentru sederea in Roamnia si nu in alta tara, de aceea nu va raspund. Pentru asta trebuie sa mergeti la Biroul pentru straini din cadrul ORI de pe raza localitatii de domiciliu din Romania si sa solicitati aceasta viza, costurile sunt aproximativ 300 Euro, fara a pune la socoteala traducerile si alte speze, va trebui sa faceti o cerere acolo, sa faceti dovada convieturii, etc, pentru mai multe detalii, adresati-va acestei institutii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare cetățean non-eu fără viza de munca Adi Ionescu Adi Ionescu Care sunt pașii de angajare a unui cetățean non-EU care se afla deja in Romania dar nu are viza deoarece Romania nu cere viza pentru țara lui de origine ... (vezi toată discuția)
Permis sedere temporara cetatean non ue crisvenro crisvenro Daca un cetatean non UE se casatoreste pe teritoriul Romaniei cu un cetatean roman, cetateanul non UE avand in momentul casatoriei viza turist care in multe ... (vezi toată discuția)
Casatorie mixta magda_alexandrescu magda_alexandrescu vreau sa ma casatoresc cu un cetatean tunisian, lamuriti-ma va rog, dupa casatorie in cat timp poate obtine permis de sedere in romania? si ce drepturi are? de ... (vezi toată discuția)