avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cumparat produs si nu a fost emisa garantia. Am tot ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cumparat produs si nu a fost emisa garantia. Am tot fost amanat. Ce pot sa fac?

Am cumparat un GPS Mio Spirit 380 de la un magazin de electrocasnice si acestia nu mi-au eliberat garantia pe motiv ca nu mai au garantii. Mi-au scris pe factura ca nu mi s-a dat garantia si ca sa revin cand mai aduce furnizorul produse. Am revenit peste o saptamana, peste doua, exact aceeasi poveste.
Ce anume pot sa fac in situatia aceasta?

[Editat - pct. 2.11. din Regulament: Identificarea unor persoane, fie fizice sau juridice, in mesajele postate sau in titlul topicului, nu este de dorit. Nu uita ca pe forum se discuta probleme juridice, iar nu implicarea lui X sau lui Z in ele.]
Ultima modificare: Miercuri, 23 Ianuarie 2013
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 10:31, 23 Ianuarie 2013
Sa pastrati cu grija factura si ambalajul - daca produsul este cumparat pe persoana fizica oricum beneficiati de garantie, cu sau fara certificat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen limita reparatii garantii!!! ionut212010 ionut212010 Va salut,am si eu o problema,in luna februarie anul trecut(2012) am achizitionat un laptop cu suma de 2000Ron ,dupa o anumita vreme el fiind dotat cu o placa ... (vezi toată discuția)
Furt bani dosar casco companie de asigurari cotycot cotycot Buna ziua, Povestea mea: Am incheiat Casco acum 1 an. In perioada contractuala am deschis un dosar de dauna (cu franchiza 100 euro per dosar) in care s-au ... (vezi toată discuția)
Refuz acordare garantie cada cu hidromasaj ralu-dari ralu-dari Am achizitionat de la un magazin din Constanta o cada cu hidromasaj la pretul de 2500 ron ,era la lichidare de stoc. Cand am dezlipit abtipidul de pe fundul ... (vezi toată discuția)