avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... FONDURI EU NERAMBURS.
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

FONDURI EU NERAMBURS.

AS DORI SA FIU INFORMAT DACA MAI ESTE POSIBILA ACCESAREA FONDURILOR EU PT DEMARAREA UNEI ACTIV. DE SPALATORIE AUTO IN MEDIUL RURAL ...SI DACA ESTE POSIBIL CARE AR FI PASI DE URMAT... EU AVAND VARSTA DE 45 DE ANI SI DETIN DOAR TERENUL,NEAVAND NICI O FIRMA SAU SRL....ETC...CU MULTA STIMA VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 07:28, 24 Ianuarie 2013
La aceasta data inca nu se poate spune daca vor mai exista apeluri pentru masura 312 a PNDR.Pentru a fi pregatit va recomand sa cititi despre aceasta masura si sa vedeti ce anume conditii trebuie sa indepliniti:
[ link extern ] /
Puteti incepe sa va pregatiti pentru acest proiect prin a va face un proiect, a obtine avizele necesare si, nu in ultimul rand, a infiinta o societate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot accesa fonduri europene nerambursabile pt.o spalatorie si vulcanizare auto Lflorin83 Lflorin83 Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi cum pot accesa fonduri europene neram.pentru o spalatorie auto si o vulcanizare? Terenu il am,am si o parte de bani ... (vezi toată discuția)
Spalatorie auto. cristy_love88 cristy_love88 Sall,vreau sa-mi deschid o spalatorie auto. As dori sa stiu daca pot obtine FONDURI EUROPENE, pentru demararea afacerii. In cazul in care obtin aceste fonduri, ... (vezi toată discuția)
Ce documente trebuie pentru deschiderea unor afaceri eagle_free eagle_free Buna ziua. As dori sa stiu si eu ce documentatie trebuie pentru deschiderea urmatoarelor afaceri (ma refer la documentele infiintarii ca persoana fizica sau ... (vezi toată discuția)