avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigiu de munca

buna seara,
am rugamintea sa-mi comunice cineva ce pot sa fac cu o decizie definitiva si executorie data de un tribunal intr-un litigiu de munca. mai exact: am muncit undeva, nu mi s-a platit salariul pt 3 luni de munca si nici indemnizatia concediului de odihna. instanta mi-a dat dreptate, fireste. dar am ajuns tot de unde am plecat. firma nu s-a prezentat nicidata la proces si eu tot nu am fost pus in vreun fel in posesia banilor. ce sa fac in continuare?
1. merg la firma sa-l caut pe administrator care imi va rade in nas cu decizia mea, ca nu-l va interesa, el putind sa afirme poate ulterior ca eu nu m-am prezentat vreodata acolo..
2. sa ma prezint la un executor judecatoresc cu decizia?
3. stiu foarte bine ca nu-mi va da banii, ca de cand l-am dat in judecata nu am mai putut lua legatura cu el.
4. sa merg totusi la birou, sa fac o poza ca masina este acolo si eu ma aflu in acelasi timp acolo, sa reiese ca este prezent, in care sa fie vizibil data si ora pe fotografie ca eu asi fi fost acolo? martori nu am pe cine sa chem, nu poti tira prin tribunale pe cineva pe ochi frumosi ca asi vrea eu... in final, chiar nu stiu ce sa fac in urma deciziei. am dreptatea in mana si buzunarul gol in continuare.
multumesc anticipat pentru atentia acordata.

Alte discuții în legătură

Decizie definitiva si executorie alexyn alexyn buna seara, am rugamintea sa-mi comunice cineva ce pot sa fac cu o decizie definitiva si executorie data de un tribunal intr-un litigiu de munca. mai exact: ... (vezi toată discuția)
Intelegere accident auto schukaru schukaru in dimineata zilei de 11.07.2012 ora 4 ma deplasam pe dn1 catre Ploiesti initial pe banda 1 de circulatie deoarece nu cunosteam drumul, in fata mea la 50 de ... (vezi toată discuția)
Decizie definitiva si executorie alexyn alexyn buna dimineata, rog frumos sa fiu ajutat cu aceasta problema: - am o decizie executoreasca definitiva si irevocabila in urma unui proces pentru neplata ... (vezi toată discuția)