avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie definitiva si executorie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie definitiva si executorie

buna seara,
am rugamintea sa-mi comunice cineva ce pot sa fac cu o decizie definitiva si executorie data de un tribunal intr-un litigiu de munca. mai exact: am muncit undeva, nu mi s-a platit salariul pt 3 luni de munca si nici indemnizatia concediului de odihna. instanta mi-a dat dreptate, fireste. dar am ajuns tot de unde am plecat. firma nu s-a prezentat niciodata la proces si eu tot nu am fost pus in vreun fel in posesia banilor. ce sa fac in continuare?
1. merg la firma sa-l caut pe administrator care imi va rade in nas cu decizia mea, ca nu-l va interesa, el putind sa afirme poate ulterior ca eu nu m-am prezentat vreodata acolo..
2. sa ma prezint la un executor judecatoresc cu decizia? cine si cum plateste executorul...
3. stiu foarte bine ca nu-mi va da banii, ca de cand l-am dat in judecata nu am mai putut lua legatura cu el.
4. sa merg totusi la birou, sa fac o poza ca masina este acolo si eu ma aflu in acelasi timp acolo, sa reiase ca este prezent, in care sa fie vizibil data si ora pe fotografie ca eu as fi fost acolo? martori nu am pe cine sa chem, nu poti tari prin tribunal pe cineva pe ochi frumosi ca as vrea eu... in final, chiar nu stiu ce sa fac in urma deciziei. am dreptatea in mana si buzunarul gol in continuare.
multumesc anticipat pentru atentia acordata.
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 09:29, 23 Ianuarie 2013
Numai punctul 2.
Executorul il veti plati dvs. in avans, iar ulterior veti recupera cheltuielile de la fostul angajator.

In paralel cu executare, veti face si o plangere penala administratorului firmei, dupa sfaturile de aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Miercuri, 23 Ianuarie 2013
smeagull, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu de munca alexyn alexyn buna seara, am rugamintea sa-mi comunice cineva ce pot sa fac cu o decizie definitiva si executorie data de un tribunal intr-un litigiu de munca. mai exact: ... (vezi toată discuția)
Inselaciune pe un site ? XmasterX XmasterX Buna ziua ! Am cumparat un card de memorie de la cineva (la mana a doua, nu nou) de pe un site, unde avea pus anunt. Cand am ajuns acasa ca sa-l testez, ... (vezi toată discuția)
Mandarine, banane etc... se pot vinde legal la bucata in bar si ambulant, fara cantar? ContSters330987 ContSters330987 Nu am cantar si de aceia vreau sa vand la bucata. .. si inca ceva ,la bucata ar merge practicat un adaos comercial ce ar putea sari de 100%. asta ar fi al ... (vezi toată discuția)