avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Mandarine, banane etc... se pot vinde legal la bucata ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Mandarine, banane etc... se pot vinde legal la bucata in bar si ambulant, fara cantar?

Nu am cantar si de aceia vreau sa vand la bucata. .. si inca ceva ,la bucata ar merge practicat un adaos comercial ce ar putea sari de 100%. asta ar fi al doilea motiv chiar daca as avea cantar.
CUM fac ? le cumpar la kg, le inregistrez cu adaos comercial mare dupa care le numar si impart valoarea la nr de bucati si ce-mi da rezulta pretul/buc (indiferent de gramaj) pe care-l afisez vizibil
EX. Mandarine 0,70 lei /buc -indiferent de gramaj. ESTE LEGAL ASA?
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 09:26, 11 Decembrie 2014
Va rugam continuati sa postati intrebari in postul initial. Aici ati mai pus aceste intrebari


www.avocatnet.ro/content/for...

Multumim de intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandarine, banane etc... la bucata legal, fara cantar? ContSters330987 ContSters330987 Nu am cantar si de aceia vreau sa vand la bucata. .. si inca ceva ,la bucata ar merge practicat un adaos comercial ce ar putea sari de 100%. asta ar fi al ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile magazin haine sh iana1 iana1 Pentru cine ma poate ajuta, am o mare rugaminte : 1.Am o firma de second hand haine; Si as vrea sa stiu cum se tine contabilitatea si gestiunea. Soc. ... (vezi toată discuția)
Magazin second hand Madalina Pascu Madalina Pascu Va rog sa ma ajutati cu un magazin second hand...marfa se achizitioneaza la kilogrram si se vinde la bucata(asta dupa ce cantareste fiecare bucata in ... (vezi toată discuția)