avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Mandarine, banane etc... la bucata legal, fara cantar?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Mandarine, banane etc... la bucata legal, fara cantar?

Nu am cantar si de aceia vreau sa vand la bucata. .. si inca ceva ,la bucata ar merge practicat un adaos comercial ce ar putea sari de 100%. asta ar fi al doilea motiv chiar daca as avea cantar.
CUM fac ? le cumpar la kg, le inregistrez cu adaos comercial mare dupa care le numar si impart valoarea la nr de bucati si ce-mi da rezulta pretul/buc (indiferent de gramaj) pe care-l afisez vizibil
EX. Mandarine 0,70 lei /buc -indiferent de gramaj. ESTE LEGAL ASA?
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 14:14, 16 Decembrie 2014
Se poate si asa.. Sunt multe cazuri: Ex magazinele SH care cumpara haine la KG si le vand la bucata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandarine, banane etc... se pot vinde legal la bucata in bar si ambulant, fara cantar? ContSters330987 ContSters330987 Nu am cantar si de aceia vreau sa vand la bucata. .. si inca ceva ,la bucata ar merge practicat un adaos comercial ce ar putea sari de 100%. asta ar fi al ... (vezi toată discuția)
Se pot vinde mandarine la bucata? ContSters330987 ContSters330987 Intr-un magazin pot vinde mandarine ,portocale,banane la bucata dupa ce le cumpar la plasa sau la kg si le inregistrez in NIR ? (vezi toată discuția)
Contabilitate-second hand petrescufelicia petrescufelicia sunt I.I. second hand, cum inregisrez in contabilitate factura de marfa la Kg. adusa din Germania, cum platesc impozite si ce trebuie sa fac sa lucrez legal?Am ... (vezi toată discuția)