avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1871 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii concediu de odihna
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

concediu de odihna

ar putea cineva sa ma ajute cu raspunsul la urmatoarea intrebare :
daca contractul de munca inceteaza cu data 15.01.2013 (14 a fost ultima zi lucrata) , am dreptul la compensarea in bani a concediului de odihna neefectuat aferent 2013 si cum se calculeaza nr zile cuvenite
multumesc
Cel mai recent răspuns: COPACIO , utilizator 09:53, 25 Ianuarie 2013
Cate zile de CO sunt prevazute in c.i.m.?
in cim sunt prevazute 25 zile
aveti 25/12= 2,08 zile CO pe luna; dintr-o luna lucrata ati lucrat jumatate, deci, teoretic, veti avea dreptul la una zile CO in ianuarie.
eu nu sunt de specialitate insa...
Daca ati lucrat doar jumatate de luna in 2013, atunci aveti dreptul la o singura zi de CO .. care va trebui sa fie compensata in bani ca urmare a incetarii c.i.m. si a neefectuarii acesteia.
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensare concediu odihna in bani cristina29 cristina29 Buna ziua! Conform Codului Muncii, concediul de odihna neefectuat se compenseaza in bani doar la incetarea contractului de munca. Dar daca acest CO nu s-a ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neplatit la incetarea contractului de munca gvt gvt in 26.08.13 mi-am depus demisia cu preaviz; miercuri, 18.09.2013, este ultima zi din preaviz; mai am de incasat banii pe 17 zile( din calculul facut de mine) ... (vezi toată discuția)
Dreptul la plata zilelor de concediu odihna existente in contract in cazul demisie DELPH DELPH Buna Ziua, Doresc sa stiu in cazul in care mi-am incetat contractul de munca in 17 august 2015 dupa incheierea concediului de maternitate in care am ramas din ... (vezi toată discuția)